Viser alle 9 resultater

Billige brugte stationære hos Repower.dk

Repower.dk forhandler billige brugte stationære computere, som er blevet "refurbished" dvs. istandsat. Alle brugte stationære computere er blevet gennemtestet, opdateret, renset og leveres med en ny-installeret version af Windows 10, så computeren vil føles frisk og klar til brug når du tænder den første gang.

220v strømkabel medfølger når du køber en brugt stationær computer hos Repower.dk

Hurtige brugte stationære computere af højeste kvalitet!

Der er ofte mange fordele ved at vælge en brugt stationær computer fra HP, Dell eller Lenovo's business serie. Fordelen ved at overveje en brugt stationær fra disse serier er naturligvis, at prisen er voldsomt reduceret trods maskinen måske kun har været brugt i en relativt kort periode. Ud over den høje byggekvalitet og driftssikkerhed er disse brugte stationære erhvervs maskiner ofte udstyret med kraftige Intel i5 el. i7 processorer, hvilket kort fortalt betyder, at de har rigeligt med kraft - særligt når de kombineres med en "SSD" harddisk! En "SSD" en ny type harddisk, som gør computeren lynende hurtig! Langt de fleste brugte stationære computere hos Repower.dk er allerede opgraderet med en "SSD" harddisk og mulighed for at konfigurere din brugte stationære, så den passer præcist til dine behov.

Du finder ikke bedre garantibetingelser

Repower.dk tilbyder billige brugte stationære computere - uden at gå på kompromis med kvalitet. Målsætningen er, at levere bærbare computere i en kvalitet og med en personlig service du ikke finder hos konkurrenterne. Hos Repower får du ikke blot 2 års reklamationsret - du får 2 faktisk års udvidet garanti på alle genbrugte stationære computere som omfatter…

Ombytning af defekte varer, uden at du behøver at bevise, at varen allerede var defekt, da du købte den. Dvs. ingen kryptisk reklamationsret. Desuden får du betalt forsendelsen af produktet begge veje til og fra Repower.

Forlænget betalt returret, dvs. ikke 14, men 30 dages fuld og betalt returret. Kan du ikke forliges med din stationære computer, så tager Repower.dk den retur - uden spørgsmål og med et smil!

Support & gratis computerhjælp

Du får altid 1 måned ubegrænset computerhjælp (Fjernsupport) den 1. måned.

Du får hjælp til at komme godt fra start med computeren - til at installere din printer eller programmer, til driver-problemer, geninstallering osv. Fjernsupporten gælder dog ikke overførsel af data fra din tidligere computer - det kan tilkøbes for 449 kr.

Efter 1. måned har du stadig produktsupport ligesom de fleste andre leverandører af brugt IT.