Viser alle 3 resultater

LENOVO THINKPAD X250 – SUPER-MOBIL BÆRBAR PC

En Lenovo ThinkPad X250 er med sine blot 1,3 kg en super-mobil bærbar PC til den professionelle bruger. X250’erens 12,5” skærm er stor nok til, at du kan udføre et professionelt stykke arbejde og lille nok til, at den let passer i din håndbagage.

Alle udgaver af Lenovo X250 kommer med det legendariske fuld-størrelse ThinkPad kvalitets-tastatur, som på nogle udgaver også er backlit (baggrundsbelyst). Udvalgte modeller har port til SIM-kort, så du kan være på nettet uanset hvor du befinder dig. På webshoppen har du mulighed for at vælge den konfiguration eller række ekstra-features, som netop du har brug for!

Med en brugt Lenovo X250 får du en kraftig mini-pc med Core i5 processor og super-hurtig SSD harddisk. Åben programmer på sekunder. Opstartstid under 12 sekunder efter.

Lenovo ThinkPad X250 har en ekstra lang batterilevetid og leveres i samme solide design, som de andre bærbare i den populære bærbare ThinkPad-serie.

Lenovo X250 ThinkPad er det rette valg for dig, der bruger PC'en på farten, men når du kommer hjem, har du mulighed for at slutte X250’eren til en docking-station, der er tilsluttet eksterne skærme. Sådan kan du let projicerer billeder, film og projekter, du arbejder på op i et større format.

X250 sælges brugt / refurbished i "Stand" A, B & C, alle 100% funktionelle og til skarke priser.

Få markedets bedste garanti og ubegrænset fjernsupport i 30 dage oveni ved køb af Lenovo ThinkPad X250.

Brugt Lenovo X250 Stand A - Refurbished ThinkPad

HVILKEN STAND KAN DU FORVENTE?

Uanset “Standen” på den brugte ThinkPad X250 har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset fjernsupport.

STAND A

Brugt Lenovo X250 Stand A - Refurbished ThinkPad

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 70% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Brugt Lenovo ThinkPad X250 - Refurbished af Repower.dk

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller måske én mindre, ubetydelig revne i kabinet. Kan have ridser på skærm - må ikke være forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand B giver oftest mest værdi for pengene.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 30% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Mere kvalitet og hastighed for pengene? hmm..

Fordelene ved at købe en brugt Lenovo ThinkPad X250 kan faktisk være mange. Det har tidligere været en selvfølge, at computere blev langsomme med tiden - man kunne i grove træk sige, at en computer var “forældet” efter 2 – 3 år. Sådan er det ikke længere, og der er sket markante ændringer over de seneste år! Computernes ydeevne stagnerer, og sidste års model er kun marginalt langsommere end den nyankomne. Computerne er ganske enkelt blevet hurtige nok, hvis de fra starten er købt med de rigtige specifikationer. I computerindustrien arbejder man i højere grad på at forfine design og skabe tyndere computere. Desuden fokuserer man på at optimere software, så det afvikles hurtigere og bedre på computere, som ikke nødvendigvis er af nyere dato – et godt eksempel er Windows 10, som er gjort betydelig hurtigere alene gennem omprogrammering af softwaren. En anden væsentlig faktor er SSD harddisken, som stort set alle de brugte bærbare og stationære på denne side, er blevet opgraderet med. Det gælder naturligvis også vores Lenovo ThinkPad X250. Harddisken i en computer har altid været den primære flaskehals, når det kommer til ydelse. En SSD-harddisk udelukker flaskehalsen og du får en utrolig hurtig computer – også selvom computeren har 3-4 år på bagen!

Hvis du sammenligner en genbrugt erhvervs-maskine som Lenovo ThinkPad X250 med en ny computer i samme priskategori, så får du typisk en højere hastighed med en brugt Lenovo ThinkPad X250. Du får kraftige high-end Intel i5 eller i7 CPUér, hvor en ny bærbar oftest er udstyret med de dårligere Intel Celeron, Pentium processorer, der gør maskinen markant langsommere. Med en brugt erhvervs-modeller som Lenovo X250 ThinkPad får du desuden en langt højere byggekvalitet og driftsikkerhed!

Hvilken Stand kan du forvente?

Når du køber en brugt / refurbished vare som en Lenovo ThinkPad X250, kan det være svært at gennemskue produktets kosmetiske tilstand. For at gøre det nemmere, at gennemskue produkterne anvendes et “gradueringssystem”, som giver produkterne en betegnelse, der afspejler deres stand. Betegnelserne kaldes ‘Stand A’, ‘Stand B’ og ‘Stand C’ og du kan se eksempler ved at klikke på videoerne længere oppe på siden. Alle varer uanset “Stand” altid vil være 100% funktionelle, med mindre andet er oplyst ved det enkelte produkt. Erfaring viser, at køberne oftest er positivt overrasket over varens stand.