Filtrer

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

LENOVO THINKPAD X230 – SUPER-MOBIL OG VANT TIL REJSEN

Lenovo ThinkPad X230 er designet som en super-mobil bærbar PC til professionelle brugere. X230’erens 12,5” skærm er stor nok til, at du kan udføre et professionelt stykke arbejde og lille nok til, at den let passer i din håndbagage.

Alle versionerne af Lenovo X230 kommer med fuldt ThinkPad kvalitets-tastatur, som på udvalgte modeller også er baggrundsbelyst. Du får port til SIM-kort (3G på udvalgte modeller) og med et stort sortiment af X230 modeller, har du mulighed for at vælge den konfiguration eller række ekstra-features, som du netop har brug for!

Der er tale om en kraftig mini-pc med Core i5 processor og lynhurtig SSD harddisk. Åben nye programmer på få sekunder. Vær i fuld gang med at arbejde på maskinen allerede 15 sekunder efter, at du har tændt den.

Lenovo ThinkPad har god batterilevetid og leveres i samme solide design, som de andre bærbare i den populære ThinkPad-serie.

Lenovo X230 ThinkPad er det rette valg for dig, der bruger din PC på farten. Når du kommer hjem, kan du slutte X230’eren til din docking-station, der er tilsluttet eksterne skærme  (tilkøb). Sådan projicerer du let og elegant billeder, film og projekter, du arbejder på op i et større skærmformat.

X230 sælges brugt i "Stand" A, B & C, alle 100% funktionelle og til en meget attraktiv pris.

Få markedets bedste garanti og ubegrænset fjernsupport den 1. måned oveni ved køb af Lenovo ThinkPad X230.

HVILKEN STAND KAN DU FORVENTE?

Uanset “Standen” på den brugte ThinkPad X230 har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset fjernsupport.

STAND A

Lenovo T430s Stand A

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 75% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Lenovo T530i Stand B

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller måske én mindre, ubetydelig revne i kabinet. Kan have ridser på skærm - må ikke være forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand B giver oftest mest værdi for pengene.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 20% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Mere kvalitet og hastighed for pengene? hmm..

Fordelene ved køb af en brugt Lenovo ThinkPad X230 ér faktisk mange. Hidtil har det været almindelig kendt, at computere blev langsomme med tiden. Som en tommelfingerregel kunne man regne med, at en computer var “forældet” efter 2 – 3 år. Dette har dog ændret sig markant over de seneste år! Computernes ydeevne er mere eller mindre stagneret. Årets model er kun marginalt hurtigere end samme model fra år før. Computerne er simpelthen blevet hurtige nok, hvis de fra starten er købt med de rigtige specifikationer. I computerinstrustrien arbejder man i højere grad på at forfine designet og skabe lettere og tyndere enheder. Desuden fokuserer man på at optimere software, så det afvikles både hurtigere og bedre på computere, som ikke nødvendigvis er af nyere dato – et godt eksempel er Windows 10, som er gjort betydelig hurtigere alene gennem omprogrammering af softwaren. En anden væsentlig faktor er SSD harddisken, som stort set alle de brugte bærbare og stationære på denne side, er blevet opgraderet med. Det gælder naturligvis også vores Lenovo ThinkPad X230. Harddisken i en computer har altid været den primære flaskehals, når det kommer til ydelse. En SSD-harddisk udelukker flaskehalsen og du får en utrolig hurtig computer – også selvom computeren har 3-4 år på bagen!

Hvis du sammenligner en genbrugt erhvervs-maskine som Lenovo ThinkPad X230 med en ny computer i samme priskategori, så får du typisk en højere hastighed med en brugt Lenovo ThinkPad X230. Du får kraftige high-end Intel i5 eller i7 CPUér, hvor en ny bærbar oftest er udstyret med de dårligere Intel Celeron, Pentium processorer, der gør maskinen markant langsommere. Med en brugt erhvervs-modeller som Lenovo X230 ThinkPad får du desuden en langt højere byggekvalitet og driftsikkerhed!

Hvilken Stand kan du forvente?

Når du køber en genbrugt vare som en Lenovo ThinkPad X230, kan det være svært at gennemskue produktets stand. Som leverandør af genbrugt IT, ved Repower, at det kræver ekstra stor tillid mellem køber og sælger. For at gøre det nemmere for dig at gennemskue produkterne anvendes et “gradueringssystem”, som giver produkterne en betegnelse, der afspejler deres kosmetisk tilstand. Betegnelserne ‘Stand A’, ‘Stand B’ og ‘Stand C’ finder i tilknytning til det enkelte produkt – medmindre produktet er splinternyt. Det er vigtigt at pointere, at alle varer uanset “Stand” altid vil være 100% funktionelle, med mindre andet klart er oplyst. Hvis der ved klassificering opstår tvivl, vil produktet altid rykke en klasse ned. Erfaring viser, at køberne oftest er positivt overrasket over varens stand.