Viser alle 5 resultater

Filtrer

LENOVO THINKPAD T530, 15.6″. STABIL, HOLDBAR OG KRAFTFULD ARBEJDSCOMPUTER

ThinkPad T530’erens kraftfulde Core i5-i7-processor og den lynhurtige SSD-harddisk giver dig en anden oplevelse, end du er vant til.

Der er en grund til, at Lenovo ThinkPad er den måske mest brugte arbejdscomputer i verden og at du ser den overalt i private virksomheder og offentlige institutioner.

Du kan stole på en ThinkPad. Den er kendt for sin stabilitet, holdbarhed og kraftfulde ydeevne. NASA har brugt den i rummet. Og så er den behagelig at arbejde ved blandt andet på grund af den gode skærm og et helt igennem fremragende tastatur, som på udvalgte modeller er baggrundsbelyst.

Ca. 15 sekunder efter, at du tænder T530’eren, er computeren klar til brug. Programmer åbnes på få sekunder. Det behagelige baggrundsbelyste tastatur (udvalgte modeller) højopløste skærm på 15,6” (1600 x 900 pixel) højner brugeroplevelsen. Desuden får du på udvalgte modeller port til SIM-kort, så du kan tage computeren med på farten og have 3G internet, hvorend du kommer.

Lenovo T530 ThinkPad er velegnet til både slægtsforskning og mindre krævende spil som Minecraft.

ThinkPad T530 sælges brugt i en meget fin stand, 100% funktionel og til en meget attraktiv pris.

Få en maskine, der står distancen. Få markedets bedste garanti og ubegrænset fjernsupport den 1. måned ved køb af Lenovo T530!

HVILKEN STAND KAN DU FORVENTE?

Uanset “Standen” på den brugte Lenovo T530 har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset fjernsupport.

STAND A

Lenovo T530i Stand A

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 75% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Lenovo T530i Stand B

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller måske én mindre, ubetydelig revne i kabinet. Kan have ridser på skærm - må ikke være forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand B giver oftest mest værdi for pengene.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 20% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Mere kvalitet og hastighed for pengene? hmm..

Fordelene ved køb af en brugt Lenovo ThinkPad T530 ér faktisk mange. Hidtil har det været almindelig kendt, at computere blev langsomme med tiden. Som en tommelfingerregel kunne man regne med, at en computer var “forældet” efter 2 – 3 år. Dette har dog ændret sig markant over de seneste år! Computernes ydeevne er mere eller mindre stagneret. Årets model er kun marginalt hurtigere end samme model fra år før. Computerne er simpelthen blevet hurtige nok, hvis de fra starten er købt med de rigtige specifikationer. I computerinstrustrien arbejder man i højere grad på at forfine designet og skabe lettere og tyndere enheder. Desuden fokuserer man på at optimere software, så det afvikles både hurtigere og bedre på computere, som ikke nødvendigvis er af nyere dato – et godt eksempel er Windows 10, som er gjort betydelig hurtigere alene gennem omprogrammering af softwaren. En anden væsentlig faktor er SSD harddisken, som stort set alle de brugte bærbare og stationære på denne side, er blevet opgraderet med. Det gælder naturligvis også vores Lenovo ThinkPad T530. Harddisken i en computer har altid været den primære flaskehals, når det kommer til ydelse. En SSD-harddisk fjerner flaskehalsen og du får en utrolig hurtig computer – også selvom computeren har 3-4 år på bagen!

Hvis du sammenligner en genbrugt erhvervs-maskine som Lenovo ThinkPad T530 med en ny computer i samme priskategori, så får du typisk en højere hastighed med en brugt Lenovo ThinkPad T530 . Du får kraftige high-end Intel i5 eller i7 CPUér, hvor en ny bærbar oftest er udstyret med de dårligere Intel Celeron, Pentium processorer, der gør maskinen markant langsommere. Med en brugt erhvervs-modeller som Lenovo T530 ThinkPad får du desuden en langt højere byggekvalitet og driftsikkerhed!

Hvilken Stand kan du forvente?

Når du køber en genbrugt vare som en Lenovo ThinkPad T530, kan det være svært at gennemskue produktets stand. Som leverandør af genbrugt IT, ved Repower, at det kræver ekstra stor tillid mellem køber og sælger. For at gøre det nemmere for dig at gennemskue produkterne anvendes et “gradueringssystem”, som giver produkterne en betegnelse, der afspejler deres kosmetisk tilstand. Betegnelserne ‘Stand A’, ‘Stand B’ og ‘Stand C’ finder i tilknytning til det enkelte produkt – medmindre produktet er splinternyt. Det er vigtigt at pointere, at alle varer uanset “Stand” altid vil være 100% funktionelle, med mindre andet klart er oplyst. Hvis der ved klassificering opstår tvivl, vil produktet altid rykke en klasse ned. Erfaring viser, at køberne oftest er positivt overrasket over varens stand.