Viser alle 6 resultater

BRUGT LENOVO THINKPAD T470S, 14,1” – Refurbished af Repower.dk

En Lenovo ThinkPad T470s måler 1.69 cm i tykkelsen og vejer blot 1,36 kg. En sand Ultrabook i en uovertruffen kvalitet!

Lenovo ThinkPad T470s har en 14,1” ekstremt god Full HD IPS skærm (1920 x 1080 pixels), Core i5-i7 processor og lynhurtig SSD harddisk (NVMe på de fleste modeller = ekstremt hurtig!). Udvalgte modeller har desuden port til SIM-kort, der muliggør, at du får Internet overalt, hvor du kommer.

En refurbished Lenovo ThinkPad T470s åbner programmer lynende hurtigt og allerede ca. 15 sekunder efter, at du tænder computeren, er maskinen helt klar til brug.

Det er kombinationen af mobilitet og muligheden for at yde et professionelt stykke arbejde, der gør 14,1”- formatet på Lenovo T470s mere og mere populært blandt brugerne af bærbare computere i dag. Det gælder privat-personer, såvel som professionelle.

En brugt Lenovo ThinkPad T470s kommer naturligvis med et af ThinkPad-seriens vigtigste kendetegn, nemlig det brugervenlige tastatur, der på udvalgte modeller har fuld baggrundsbelysning. Lenovo T470s er bygget primært som arbejdscomputer til professionelle i både det offentlige og private. Med ThinkPad 470s får du ikke blot en elegant maskine, men også en robust og stabil let brugt bærbar, du kan stole på og som står distancen over tid. Refurbished, rengjort og kontrolleret ned til hver enkelt tast!

T470s sælges brugt / refurbished i en meget fin stand, 100% funktionel og til en meget attraktiv pris. Har du spørgsmål, så skriv eller ring og lad os få en snak.

Uanset “Stand” af den brugte Lenovo T470s, så har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset PC hjælp inkluderet i købet.

STAND A

Lenovo T470s i flot stand og med kun få kosmetisk brugsspor. Min. 70% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller mindre, ubetydelige skrammer på kabinettet. Kan have ridser eller små mærker på skærmen, men forvent ikke at de er forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 30% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Lenovo ThinkPad T470s "Refurbished"

Kan det være rigtigt, at en brugt / refurbished Lenovo ThinkPad T470s foretrækkes af professionelle og entusiaster når valget står mellem et nyt "forbruger" produkt og en brugt Lenovo T470s "erhvervsmodel" - selv når vi skriver 2021? Det korte svar er "Ja, faktisk!". De fleste "kendere" vil ofte foretrække en refurbished Lenovo T470s, selv frem for en dyrere prissat - ny "forbruger" bærbar computer, som man typisk finder i de store "EL giganter". Lad mig uddybe. Vil man have det bedste af det bedste, og er pris ikke en afgørende faktor, så vil jeg altid anbefale den nyeste udgave fra den ThinkPad serie man har kig på, men faktum er, at den koster mange penge, og ser man på de parametre som rent faktisk "betyder noget" i daglig brug, vægt, tastatur, skærm og hastighed - ja, så er der faktisk ikke alverdens fordele i at vælge den nyeste model.

Sammenligner man en T470s med de nyere modeller, så er Lenovo T470s ligeledes super tynd (1,69 cm) og vejer kun 1,36 kg! Den har allerede det velkendte perfekte Lenovo tastatur, som mange kendere sværger til, og som Lenovo ikke ændrer fordi de netop ved, at deres kunder kender og værdsætter det! Skærmen på en Refurbished Lenovo T470s er med "Full HD" opløsning og "IPS" teknologi, hvilket er kodeordene til en god skærm! Har en skærm disse to parametre, ja så ér de bare gode - uanset alder! Billedet er skarpt grundet den høje opløsning, og "IPS" teknologi betyder at farverne, kontrasten og betragtningsvinklerne er perfekte! Sidste punkt er hastighed. En Lenovo ThinkPad T470s er udstyret med Intel i5 eller i7 (6 eller 7.. generation) processorer, hvilket måske er det eneste punkt som kan tale for at vælge en nyere model, men vel at mærke kun, hvis man har behov for ekstremt meget processorkraft i tunge programmer. For faktum er, at en 6. eller 7. generation processor ér virkelig hurtig og at det er de færreste som overhovedet vil kunne mærke eller drage nytte af flere kræfter til de almindelige daglige arbejdsopgaver.

Og ja, som du nok kan læse, så har jeg en forkærlighed til Lenovo's ThinkPad t470s, men tag ikke kun mit ord for det - nedenstående kan du se en videoanmeldelse som viser, hvordan en brugt Lenovo T470s (fra 2017) føles i 2021.

Er du i tvivl hvorvidt en Refurb Lenovo ThinkPad T470s er det rigtige valg for dig, så ring eller skriv endelige for en uforpligtende snak baseret på dine behov!

Lenovo ThinkPad T470s - A very good purchase in 2020?