Viser alle 2 resultater

BRUGT LENOVO THINKPAD T460S, 14,1” – MERE MOBIL OG IKKE MINDRE PROFESSIONEL

En Lenovo ThinkPad T460s måler kun 1.69 cm. i tykkelsen og vejer blot 1,36 kg.

Maskinen er udstyret med en 14,1” ekstremt god Full HD IPS skærm (1920 x 1080 pixels), Core i5-i7 processor og lynhurtig SSD harddisk. Udvalgte modeller har desuden port til SIM-kort, der muliggør, at du får Internet overalt, hvor du kommer.

T460s åbner programmer på få sekunder og allerede ca. 15 sekunder efter, at du tænder computeren, er maskinen helt klar til brug.

Det er kombinationen af mobilitet og muligheden for at yde et professionelt stykke arbejde, der gør 14,1”-formatet mere og mere populært blandt brugerne af bærbare computere i dag. Det gælder privat-personer, såvel som professionelle.

Lenovo ThinkPad T460s kommer naturligvis med et af ThinkPad-seriens vigtigste kendetegn, nemlig det brugervenlige tastatur, der på udvalgte modeller har fuld baggrundsbelysning. Lenovo T460s er bygget primært som arbejdscomputer til professionelle i både det offentlige og private. Med ThinkPad 460s får du ikke blot en elegant maskine, men også en robust og stabil let brugt bærbar, du kan stole på og som står distancen over tid.

T460s sælges brugt / refurbished i en meget fin stand, 100% funktionel og til en meget attraktiv pris.

Uanset “Standen” på den brugte Lenovo T460s har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset PC hjælp.

STAND A

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 70% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller mindre, ubetydelige skrammer på kabinettet. Kan have ridser eller små mærker på skærmen, men forvent ikke at de er forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 30% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Lenovo ThinkPad T460s "Refurbished"

Kan det være rigtigt, at en brugt / refurbished Lenovo ThinkPad T460s foretrækkes af professionelle og entusiaster når valget står mellem et nyt "forbruger" produkt og en brugt Lenovo T460s "erhvervsmodel" - selv når vi skriver 2019? Det korte svar er "Ja, faktisk!". De fleste "kendere" vil ofte foretrække en refurbished Lenovo T460s, selv frem for en dyrere prissat - ny "forbruger" bærbar computer, som man typisk finder i de store "EL giganter". Lad mig uddybe. Vil man have det bedste af det bedste, og er pris ikke en afgørende faktor, så vil jeg altid anbefale den nyeste 2019 udgave fra den ThinkPad serie man har kig på (i dette tilfælde ville det være en Lenovo ThinkPad T490s), men faktum er, at den koster mange penge, og ser man på de parametre som rent faktisk "betyder noget" i daglig brug, vægt, tastatur, skærm og hastighed - ja, så er der faktisk ikke alverdens fordele i at vælge den nyeste model.

Sammenligner man en T460s med en T490s, så ér Lenovo T460s nemlig allerede super tynd (1,69 cm) og vejer kun 1,36 kg! Den har allerede det velkendte perfekte Lenovo tastatur, som mange kendere sværger til, og som Lenovo ikke ændrer fordi de netop ved, at deres kunder kender og værdsætter det! Skærmen på en Lenovo T460s er med "Full HD" opløsning og "IPS" teknologi, hvilket er kodeordene til en god skærm! Har en skærm disse to parametre, ja så ér de bare gode - uanset alder! Billedet er skarpt grundet den høje opløsning, og "IPS" teknologi betyder at farverne, kontrasten og betragtningsvinklerne er perfekte! Sidste punkt er hastighed. En Lenovo ThinkPad T460s er udstyret med Intel i5 eller i7 (6. generation) processorer, hvilket måske er det eneste punkt som kan tale for at vælge en nyere model, men vel at mærke kun, hvis man har behov for ekstremt meget processorkraft i tunge programmer. For faktum er, at en 6. generation processor ér virkelig hurtig og at det er de færreste som overhovedet vil kunne mærke eller drage nytte af flere kræfter til de almindelige daglige arbejdsopgaver.

Og ja, som du nok kan læse, så har jeg en forkærlighed til Lenovo's ThinkPad t460s, men tag ikke kun mit ord for det - nedenstående kan du se en videoanmeldelse som viser, hvordan en brugt Lenovo T460s (fra 2016) føles i 2019.

Er du i tvivl hvorvidt en Brugt Lenovo ThinkPad T460s er det rigtige valg for dig, så ring eller skriv endelige for en uforpligtende snak baseret på dine behov!

Lenovo ThinkPad T460s - one of the best ultrabooks even in 2019?