Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

BRUGT LENOVO THINKPAD T450S, 14,1” – MERE MOBIL OG IKKE MINDRE PROFESSIONEL

Lenovo ThinkPad T450s (slim) måler kun 2 cm. i tykkelsen og vejer blot 1,59 kg.

Maskinen er udstyret med en 14,1” skærm (1600 x 900 pixel eller 1920x1080), Core i5-i7 processor og lynhurtig SSD harddisk. Udvalgte modeller har desuden port til SIM-kort, der muliggør, at du får Internet overalt, hvor du kommer.

T450s åbner programmer på få sekunder og allerede ca. 15 sekunder efter, at du tænder computeren, er maskinen klar til brug.

Det er kombinationen af mobilitet og muligheden for at yde et professionelt stykke arbejde, der gør 14,1”-formatet mere og mere populært blandt brugerne af bærbare computere i dag. Det gælder privat-personer, såvel som professionelle.

Lenovo ThinkPad T450s kommer naturligvis med et af ThinkPad-seriens vigtigste kendetegn, nemlig det brugervenlige tastatur, der på udvalgte modeller har fuld baggrundsbelysning. Lenovo T450s er bygget primært som arbejdscomputer til professionelle i både det offentlige og private. Med ThinkPad 450s får du ikke blot en elegant maskine, men også en robust og stabil let brugt bærbar, du kan stole på og som står distancen over tid.

T450s sælges brugt / refurbished i en meget fin stand, 100% funktionel og til en meget attraktiv pris.

Brugt Lenovo T450s Stand A - Refurbished ThinkPad

Se video af en brugt Lenovo ThinkPad T450s

Uanset “Standen” på den brugte Lenovo T450s har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset fjernsupport.

STAND A

Brugt Lenovo T450s Stand A - Refurbished ThinkPad

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 70% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Video kommer snart

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller måske én mindre, ubetydelig revne i kabinet. Særligt nyere Lenovo ThinkPad's, som Lenovo T450s, kan nemt have ridser på skærmen fordi tasterne berører skærmen når låget er lukket. Disse må ikke være decideret forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre.

STAND C

Brugt Lenovo T450s Stand C - Refurbished ThinkPad

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer eller trykmærker på skærmen. Min. 30% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre - husk at nærstudere "Batteri" ved "Stand C" produkternes specifikationer - batterierne er næsten altid "Stand B" eller "A". Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Mere kvalitet og hastighed for pengene? hmm..

Fordelene ved køb af en brugt Lenovo ThinkPad T450s ér faktisk mange. Hidtil har det været almindelig kendt, at computere blev langsomme med tiden. Som en tommelfingerregel kunne man regne med, at en computer var “forældet” efter 2 – 3 år. Dette har dog ændret sig markant over de seneste år! Computernes ydeevne er mere eller mindre stagneret. Årets model er kun marginalt hurtigere end samme model fra år før. Computerne er simpelthen blevet hurtige nok, hvis de fra starten er købt med de rigtige specifikationer. I computerinstrustrien arbejder man i højere grad på at forfine designet og skabe lettere og tyndere enheder. Desuden fokuserer man på at optimere software, så det afvikles både hurtigere og bedre på computere, som ikke nødvendigvis er af nyere dato – et godt eksempel er Windows 10, som er gjort betydelig hurtigere alene gennem omprogrammering af softwaren. En anden væsentlig faktor er SSD harddisken, som stort set alle de brugte bærbare og stationære på denne side, er blevet opgraderet med. Det gælder naturligvis også Lenovo ThinkPad T450s. Harddisken i en computer har altid været den primære flaskehals, når det kommer til ydelse. En SSD-harddisk eliminere flaskehalsen og du får en utrolig hurtig computer – også selvom computeren har 3-4 år på bagen!

Hvis du sammenligner en genbrugt erhvervs-maskine som Lenovo ThinkPad T450s med en ny computer i samme priskategori, så får du typisk en højere hastighed med en brugt Lenovo ThinkPad T450s. Du får kraftige high-end Intel i5 eller i7 CPUér, hvor en ny bærbar oftest er udstyret med de dårligere Intel Celeron, Pentium processorer, der gør maskinen markant langsommere. Med en brugt erhvervs-model som Lenovo T450s ThinkPad får du desuden en langt højere byggekvalitet og driftsikkerhed!

Lenovo ThinkPad T450s "Refurbished" - God i 2019?

Trods lidt år på bagen, er en brugt / refurbished Lenovo T450s fortsat et rigtig godt valg i 2019. De fleste "kendere" vil til enhver tid foretrække en refurbished Lenovo T450s frem for en tilsvarende prissat - mere moderne "forbruger" computer, som man typisk finder i de store "EL giganter".  Nedenstående kan du se en kort videoanmeldelse som viser, hvordan en brugt Lenovo T450s føles i 2019.

Lenovo Thinkpad T450s - one of the best ultrabooks even in 2018?