Viser alle 5 resultater

Filtrer

LENOVO THINKPAD T430S (SLIM), 14,1” – MERE MOBIL OG IKKE MINDRE PROFESSIONEL

Lenovo ThinkPad T430s (slim) måler kun 2,36 cm. i tykkelsen og vejer blot 1,79 kg.

Maskinen er udstyret med en højopløst 14,1” skærm (1600 x 900 pixel), Core i5-i7 processor og en lynhurtig SSD harddisk. Udvalgte modeller har desuden port til SIM-kort, der muliggør, at du får Internet overalt, hvor du kommer.

T430s åbner programmer på få sekunder og allerede ca. 15 sekunder efter, at du tænder computeren, er maskinen klar til brug.

Det er kombinationen af mobilitet og muligheden for at yde et professionelt stykke arbejde, der gør 14,1”-formatet mere og mere populært blandt brugerne af bærbare computere i dag. Det gælder privat-personer, såvel som professionelle.

Lenovo ThinkPad T430s kommer naturligvis med et af ThinkPad-seriens vigtigste kendetegn, nemlig det brugervenlige tastatur, der på udvalgte modeller har fuld baggrundsbelysning. Lenovo T430s er bygget primært som arbejdscomputer til professionelle i både det offentlige og private. Med ThinkPad 430s får du ikke blot en elegant maskine, men også en robust og stabil bærbar, du kan stole på og som står distancen over tid.

Lenovo T430s ThinkPad er velegnet til både slægtsforskning og mindre krævende spil som Minecraft.

T430s sælges brugt i en meget fin stand, 100% funktionel og til en meget attraktiv pris.

HVILKEN STAND KAN DU FORVENTE?

Uanset “Standen” på den brugte Lenovo T430s har du altid 2 års garanti (batterier 1 år), 30 dages betalt returret samt 1 måneds ubegrænset fjernsupport.

STAND A

Lenovo T430s Stand A

Flot stand og kun få kosmetisk brugsspor. Min. 75% batterikapacitet. Kan have mindre spor efter fjernelse af firmalogo.

STAND B

Lenovo T430s Stand B

Fremstår generelt i god stand. Ofte tydelige brugsspor såsom ridser og/eller måske én mindre, ubetydelig revne i kabinet. Kan have ridser på skærm - må ikke være forstyrrerende når skærmen er tændt. Min. 50% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand B giver oftest mest værdi for pengene.

STAND C

Er i mindre god stand. Her må man forvente tydelige ridser, skrammer, større trykmærker på skærm, eller i enkelte tilfælde manglende plastik. Min. 20% batterikapacitet, men oftest væsentligt bedre. Stand C er perfekt, hvis du ikke går op i det kosmetisk, men blot ønsker en 100% funktionel PC.

Mere kvalitet og hastighed for pengene? hmm..

Fordelene ved køb af en brugt Lenovo ThinkPad T430s ér faktisk mange. Hidtil har det været almindelig kendt, at computere blev langsomme med tiden. Som en tommelfingerregel kunne man regne med, at en computer var “forældet” efter 2 – 3 år. Dette har dog ændret sig markant over de seneste år! Computernes ydeevne er mere eller mindre stagneret. Årets model er kun marginalt hurtigere end samme model fra år før. Computerne er simpelthen blevet hurtige nok, hvis de fra starten er købt med de rigtige specifikationer. I computerinstrustrien arbejder man i højere grad på at forfine designet og skabe lettere og tyndere enheder. Desuden fokuserer man på at optimere software, så det afvikles både hurtigere og bedre på computere, som ikke nødvendigvis er af nyere dato – et godt eksempel er Windows 10, som er gjort betydelig hurtigere alene gennem omprogrammering af softwaren. En anden væsentlig faktor er SSD harddisken, som stort set alle de brugte bærbare og stationære på denne side, er blevet opgraderet med. Det gælder naturligvis også Lenovo ThinkPad T430s. Harddisken i en computer har altid været den primære flaskehals, når det kommer til ydelse. En SSD-harddisk eliminere flaskehalsen og du får en utrolig hurtig computer – også selvom computeren har 3-4 år på bagen!

Hvis du sammenligner en genbrugt erhvervs-maskine som Lenovo ThinkPad T430s med en ny computer i samme priskategori, så får du typisk en højere hastighed med en brugt Lenovo ThinkPad T430s. Du får kraftige high-end Intel i5 eller i7 CPUér, hvor en ny bærbar oftest er udstyret med de dårligere Intel Celeron, Pentium processorer, der gør maskinen markant langsommere. Med en brugt erhvervs-model som Lenovo T430s ThinkPad får du desuden en langt højere byggekvalitet og driftsikkerhed!

Hvilken Stand kan du forvente?

Når du køber en genbrugt vare som en Lenovo ThinkPad T430s, kan det være svært at gennemskue produktets stand. Som leverandør af genbrugt IT, ved Repower, at det kræver ekstra stor tillid mellem køber og sælger. For at gøre det nemmere for dig at gennemskue produkterne anvendes et “gradueringssystem”, som giver produkterne en betegnelse, der afspejler deres kosmetisk tilstand. Betegnelserne ‘Stand A’, ‘Stand B’ og ‘Stand C’ finder i tilknytning til det enkelte produkt – medmindre produktet er splinternyt. Det er vigtigt at pointere, at alle varer uanset “Stand” altid vil være 100% funktionelle, med mindre andet klart er oplyst. Hvis der ved klassificering opstår tvivl, vil produktet altid rykke en klasse ned. Erfaring viser, at køberne oftest er positivt overrasket over varens stand.