SÅDAN GØR DU

Opret konto og køb på faktura

Oprettelsen sker hurtigt, og du kan forvente svar både dag, aften og weekend. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så ring blot 71 71 83 71, send en mail eller skriv på chatten
1

Opret kundekonto

Start med at oprette en ‘kundekonto’ på denne side. Hvis du allerede har en kundekonto, så kan du blot springe til punkt #2

2

Bliv hurtigt godkendt

Skriv på chatten, ring eller send en mail til Repower.dk og oplys dit brugernavn eller email. Din konto opgraderes efter godkendelse. Chatten er stort set åben 24/7!

3

Køb på faktura / EAN

Du kan nu vælge “Betaling med faktura” ved Checkout og har 8-dages kredit. Mængderabatter, forlænget kredit og særlige fordele aftales individuelt.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Opretter du en bruger på Repower.dk får du adgang til din ordrestatus, købshistorik og fragt-indstillinger for hurtigere bestilling. Du skal blot trykke på "Opret kundekonto" og udfylde felterne nedenfor. Herefter bliver en konto oprettet til dig, uden ventetid. Vi vil kun bede dig om de oplysninger, der er nødvendige for at gøre købsprocessen hurtigere og nemmere.
Opret en kundekonto

Anmeldelser fra erhvervskunder

PAKKELØSNINGER - KLAR TIL BRUG

En komplet og nem løsning til den nye medarbejder eller hjemmekontoret. Alle nødvendige kabler medfølger.

MEST SOLGTE BRUGTE BÆRBARE

Skån miljøet og få kvaliteten du søger ved at vælge en brugt business bærbar